23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør som næsten 200 andre

Vi nærmer os sidste udkald, hvis du vil nå at tilmelde dig inspirationsdagen den 1. marts i Hjallerup

I anledning af Hosta Industries’ 50-års jubilæum afholder vi en inspirationsdag sammen med stærke stålkolleger fyldt med inspirerende oplæg om recycling, konstruktionsmuligheder og digitalisering. Derudover er der mulighed for at hilse på erhvervsleder og ”løve” Jacob Risgaard.

Du kan læse mere om dagens program og tilmelde dig her.

Glæd dig til et brag af et program 
Dagen byder blandt andet på indlæg fra Sanistål, Monitor ERP System, Stena Recycling og Tibnor. Derudover får du muligheden for at komme på rundvisning i vores produktionsarealer, hvor du kan se produktionen i drift.

Eftermiddagen afsluttes med et sprudlende indlæg fra Jacob Risgaard, som vil fortælle om, hvordan han har opnået succes ved at tænke ud af boksen trods modgang.

Vi lover en spændende dag med masser af ny viden, inspiration og mulighed for at netværke med kolleger fra hele branchen.

Hvem, hvad og hvor? 
Det er gratis at deltage i inspirationsdagen, og alle med interesse for branchen er velkomne. Har du kun mulighed for at deltage noget af dagen, er du selvfølgelig fortsat meget velkommen – skriv det gerne som en note i kommentarfeltet i tilmeldingslinket.

 

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.031