23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN Palletiser Service på besøg i Norge

For nylig var to af vores service ingeniører i Norge ved TINE Meieri Heimdal

To af DAN Palletisers service ingeniører var på et 14-dags eftersyn på mejeriet i Trondheim. Her skulle de servicerer hele anlægget, som er leveret til dem over en længere årrække. TINE Heimdal er et centrallager for hele TINE Meieri, og her opbevarer de ost og smør. Derudover foretages der yderligere forabejdning og emballering af ost samt pakning af iste og iskaffe - og her er det at DAN Palletisers maskiner kommer ind i billedet. 

Det automationsanlæg, som DAN Palletiser har leveret til TINE Meieri Heimadal fra 2002-2014, består af tre MK2 pallelastere, en MK6 pallelaster, en multi transfervogn og baner til deres fryseanlæg. 

Der er så blevet lavet serviceeftersyn på indløbsbaner, pallelaster, pallemagasiner, rullebaner og kædebaner. Eftersynet har taget 14 dage, og service ingeniøerne har som altid leveret et godt stykke arbejde, hvor de kom tilfredse derfra. 

En af vores gode kunder

TINE Meieri Heimdal er en af vores gode kunder, som vi er glade for stadig at kunne supportere og hjælpe med deres automation. Et mangeårigt samarbejde, som vi er rigtig glade for! 

Skal vi også hjælpe dig med at automatisere eller servicere dit automationsanlæg så tøv ikke med at kontakte os – kontakt os på mail sales@dan-palletiser.dk eller telefonnummer +45 5838 2193 - www.dan-palletiser.dk 

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047