23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har sammensat en film fra 1 marts

Vi takker kunder og samarbejdspartnere for jeres deltagelse, de flotte gaver og den store interesse for vores virksomhed.

Årets første forårsdag blev skudt i gang med et brag af en inspirationsdag i anledningen af Hosta Industries’ 50-års jubilæum. Solskin og god stemning satte sit præg på dagen, hvor næsten 300 deltagere fra hele landet lagde turen forbi Hjallerup. I løbet af dagen var der virksomhedsoplæg, rundvisning i Hostas produktion og mulighed for at netværke med kolleger fra branchen.

Det gennemgående tema for dagen var bæredygtighed og spørgsmålet om, hvordan vi inden for stålbranchen kan blive endnu bedre til at reducere vores CO2-aftryk i fremtiden – et tema, som ligger både os og vores samarbejdspartnere meget på sinde.

Og da vi nu er på den anden side af inspirationsdagen, kan vi roligt sige: Sikke en dag! Det har været helt overvældende at se så mange deltagere, den store interesse for vores virksomhed og i det hele taget opleve den gode stemning, der fyldte hele dagen.

”Jeg synes, dagen var sat rigtig godt sammen med både mulighed for at netværke, se jeres produktion og super relevante indslag” - Brian Boelt, Danish Export Association.

”Det har været et flot arrangement hele dagen igennem med en god veksling mellem netværk, foredrag og virksomhedsfremvisning” - Mikael Staal Axelsen, Fibertex Personal Care.

Jacob Risgaard spredte brede smil
Også erhvervsleder Jacob Risgaard – kendt fra tv-programmet ”Løvens Hule” – var på besøg. Jacob fortalte om sin vej til succes – en vej, som ikke har været uden bump. Med sin karakteristiske og underholdende måde at indtage scenen på fik han sat ”tryk på kedlerne” blandt publikum, og smilene var brede og stemningen i top, da deltagerne tog hjem om eftermiddagen.

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.031