23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og præsenter dit tangbaserede produkt

Fødevarevirksomheder, som producerer produkter baseret på tang og/eller mikroalger, inviteres til at byde ind med et pitch på 2 minutter ved et webinar tirsdag den 18. april arrangeret af DTU Fødevareinstituttet.

Tang og mikroalger er en ny fødevaregruppe indenfor plantebaseret seafood, der er rige på en lang række næringsstoffer, og som samtidig vil kunne bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af vores ressourcer og fødevareproduktion.

På et webinar den 18. april 2023 kan du få en status på tang- og mikroalgeproduktionen i Danmark samt viden om perspektiver og muligheder for tang som fremtidens svar på plantebaseret mad fra havet.

Efter webinaret bliver en fokusanalyse om plantebaseret seafood fra tang og mikroalger udgivet.

Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark. Rapporten er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere og tilmeld dig på DTU Fødevareinstituttets hjemmeside

DTU Fødevareinstituttet
Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30060946

Send til en kollega

0.046