23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Færdigstegte panerede fisk giver masser af muligheder

Royal Greenland lancerer to færdigstegte, panerede fileter - en rødspættefilet og en skrubbefilet, som kan anvendes direkte fra frost uden yderligere tilberedning. Det giver nem og hurtig håndtering i køkkenet og åbner op for en masse nye muligheder.

Paneret rødspættefilet eller skubbefilet er en klassiker i mange forskellige retter. Derfor skal en paneret fisk kunne mange ting. Den er uundværlig, både når der skal smørrebrød på bordet, og når den serveres til middag med nye kartofler, citron og en hjemmerørt remoulade. Og selvfølgelig sammen med pommes frites i bl.a. de mange forlystelsesparker i sommerlandet.

Royal Greenland har netop lanceret to nye færdigstegte, panerede fisk, som kan anvendes til det hele – nemlig en rødspættefilet og en skrubbefilet. For at gøre det nemt og tidsbesparende i køkkenet, er fileterne færdigstegt til en kernetemperatur på 72 °C, så man kun behøver at tø dem op inden brug. Dermed kan de også bruges i kolde retter, som fx til smørrebrød, uden først at blive varmet op.

Både rødspætten og skrubben har en sprød og lækker panering, og består af friske fileter uden skind og ben. Det er dermed i alt en flot, reel paneret fisk, der giver en god smagsoplevelse.

Mange anvendelsesmuligheder
Netop fordi fileterne er færdigstegte, giver de uendeligt mange muligheder i køkkenet. De er for eksempel ideelle, når der skal laves mad til mange, eller når der er fart på i smørrebrødsbutikken. Fisken kan tøs op dagen inden, så den er klar til anretning, når de andre elementer i retten er færdige. Fileterne kan også anvendes direkte i menubakken ved frostmadskoncept, eller til kølemad, hvor maden skal spises relativt hurtigt.

Selvom rødspætte- og skrubbefileten kan anvendes uden først at blive tilberedt, kan de selvfølgelig også serveres varmet. Fileterne bliver utroligt lækre, hvis de varmes ved 230 °C i ca. 9 minutter direkte fra frost. Men uanset hvordan de anvendes, går det nemt og hurtigt. Den tid, der spares på tilberedningen af fisken, kan med fordel bruges til at gøre lidt ekstra ud af tilbehøret.

Mild og delikat smag
Med sin milde og delikate smag er rødspætten en af de mest populære spisefisk i Danmark. Den færdigstegte rødspættefilet består af 60 % fisk og er fremstillet af friske, danske MSC-rødspætter. Skrubbefileten består af 54 % fisk. Begge produkter er mærket med Royal Greenlands kvalitetsmærke Clean Label, som står for autentisk smag og ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler.

Både rødspættefileten og skrubbefileten vejer 70-100 g pr. stk. og leveres i kartoner a 5 kg.

Mere info fås ved henvendelse til Royal Greenland.

 

Royal Greenland Seafood A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10977231
P nummer: 1015137572

Kontaktperson

LS
Lotte Sørensen
Marketingassistent
lots@royalgreenland.com

Send til en kollega

0.047