23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyet palleteringssystem øger konkurrenceevnen hos Hain Daniels

Hain Daniels er Storbritanniens største fødevareproducent, hvor de leverer varer, som du ser på hylderne overalt i de engelske, skotske og walisiske super markeder. Her har DAN Palletiser leveret en pallelaster til deres lager.

Hos DAN Palletiser, har vi leveret en MK4 pallelaster, som blev udviklet til at tilpasse sig den specifikke produktionslinje. Pallelasteren skulle være en del af virksomhedens helt ny spande linje, hvor den både kan palletere 12,5 liter plastikspande og krymp folierede kartonbakke med indhold af fire dåser. 

Pallelasteren håndterer derfor nu også monotone processer og tunge løft, hvilket effektiviserer produktionslinjen – der produceres mere på kortere tid, og anlægget kan køre hele døgnet. 

DAN Palletiser er en innoverende løsning, der kan imødekomme individuelle krav og behov til palletering. Udgangspunktet er altid kundens produktion, så de kan se øget produktionskapacitet.

Læs meget mere om casen her www.dan-palletiser.dk

En pallelaster fra DAN Palletiser kan give et forbedret arbejdsmiljø, og dermed nedbringe nedslidningen af medarbejdere. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om pallelastere til din produktion.  Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig!

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047