23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skræddersyet palletering til Kohberg i Taastrup

Kohberg Bakery Group håndterer nu 4800 kasser brød i timen, 240 stabler i timen i 24 timer i døgnet.  Alt dette sker med en pallelaster fra DAN Palletiser.

En MK2 pallelaster hjælper Kohberg med at håndtere de mange brødpakker. DAN Palletiser har været i tæt samarbejde med Kohberg Brød, for at finde frem til deres skræddersyet løsning – det centrale led i palleteringsløsningen blev en standard kassepallelaster, som palleterer fra fem produktionslinjer samtidigt. 

Kasserne bliver herefter stablet manuelt i den eksisterende kassestabler af Kohberg Brøds medarbejdere. Derefter bliver fire stabler samlet ad gangen af en DAN Palletiser løsning. Via en transfervogn køres stablen over til pallelasteren. Stablen køres ud på en palle, mens stablen støttes af sidestyr. På denne måde overfører DAN Palletiser kassestablen driftssikkert til pallen.

Som del af den skræddersyede løsning blev der også udviklet et overordnet styresystem. Gennem dette system, kan Kohbergs bagermestre lægge dagens bagværk ind. Derved kan alle i hele produktionen se hvad, der skal køres, samt hvad der mangler.

En automationsløsning fra DAN Palletiser betyder let håndtering af tusindvis af kasser samt effektivisering af en lang række processer. Denne automationsløsning har kørt siden 2009 på fabrikken i Taastrup - hos DAN Palletiser er vi glade for at kunne være med til at kvalitetsstemple produktionen ved Kohberg. 

En pallelaster fra DAN Palletiser kan give et forbedret arbejdsmiljø, og dermed nedbringe nedslidningen af medarbejdere. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om pallelastere til din produktion.  Vores specialiserede medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig!

Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk
www.dan-palletiser.dk

Vi har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af palleteringsrobotter til mere end 30 industrier verden over - det har gjort os til specialister i at sætte vores kunders produkter på paller!

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047