23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Global AGV på besøg ved DAN Palletiser med deres Roadshow

I starten af juni havde DAN Palletiser besøg af Global AGV. Her var de på besøg med deres Roadshow - et Roadshow der skulle vise hvor nemt en AGV kunne installeres i et produktions flow.

"Det var vildt, hvor hurtigt AGVen kunne installeres”. Tre byer. Tre forskellige virksomheder. Og en AGV installeret hvert sted – tre dage i træk. Alt sammen for at vise: hvor let man kommer fra opstart til komplet installation.

Langt mere simpel end forventet

Global AGV har netop afsluttet deres Roadshow 2023. På blot en enkelt eftermiddag blev AGVen installeret i et standard produktionsflow, tre dage i træk hos tre forskellige virksomheder. Dén effektivitet og den brugervenlige software imponerede de fremmødte gæster til roadshowet.

”Normalt kræver det en stor opsætning med teknikere langvejs fra. Det her er langt mere simpelt, end det vi er vant til. Det her tror jeg selv, vi vil kunne finde ud af.” Fortæller Carsten Holmslykke, Produktionsteknolog fra Skylight A/S.

Imponerer branchefolk

Roadshowet gjorde stop hos Dan Palletiser, Robot Nordic og RoboTool. Her var branchefolk også overrasket over, hvor langt man kan nå med en AGV-installation på blot en enkelt eftermiddag. 

"Det var vildt, hvor hurtigt AGVen kunne installeres, og hvor effektiv den var efter blot et par timer," fortæller Simon Rune Sørensen, Direktør hos Dan Palletiser. "Det er tydeligt, at Global AGV ændrer spillet, når det kommer til automationsløsninger." 

Også CEO hos RoboTool, Leif Thomsen, var imponeret: "Det er ikke længere et projekt at få installeret en AGV, men et overkommeligt og effektivt stand-alone produkt. Deres setup er virkelig godt og gennemarbejdet.”

3 simple steps 

Selvom AGVen blev demonstreret i et simpelt produktionsflow, er det ikke langt fra virkeligheden. Når Global AGV skal installeres hos kunderne, tager det typisk kun en uges tid.

”Groft sagt kræver vores installation kun tre simple steps: 
1: Scan omgivelserne 
2: Opret rute 
3: Afgiv ordre – og tryk start.” fortæller Kim Rimer Andersen, produktchef hos Global AGV. ”Medarbejderne skal selv kunne navigere med AGVen, ændre ruter og give AGVen opgaver.” 

Dermed sætter Global AGVs teknologi en ny standard for AGVer generelt. Det brugervenlige software er inspireret af LEGO® MINDSTORMS®-programmering og designet til at være lige så intuitiv som en smartphone. Netop dét gør AGVens brugervenlighed og installation helt unik. 

Fakta om Global AGV
Global AGV bygger på 30 års knowhow og teknisk erfaring med automatiseringsløsninger på tværs af brancher og industrier fra moderselskabet BILA A/S. 

BILA A/S er Skandinaviens største automationsvirksomhed og har i 30 år været med til at automatisere den interne logistik hos mange nationale og internationale virksomheder – og har siden 2016 udviklet selvkørende gaffeltrucks. 

Global AGV er bygget på filosofien om at være den mest simple stand-alone logistikløsning på markedet, som skal kunne betjenes af alle. Takket være det brugervenlige software og intuitive interface tager det i gennemsnit kun et par dage at installere og idriftsætte AGVen. 

Den førerløse gaffeltruck automatiserer A-B palletransporter, løser rutineopgaver og eliminerer flaskehalse og produktionsstop nemt og effektivt. Det frigiver værdifulde ressourcer til mere komplekse arbejdsopgaver. Grundet dens fleksibilitet kan den moduleres og let tilpasses eksisterende produktionsmiljø.

Dan Palletiser A/S
Industrivej 12
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38776746
P nummer: 1022628379

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046