23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AllFive belysningsarmatur med fokus på funktion og enkelhed

Fagerhult lancerer AllFive, i en opdateret og fremtidssikret version. Der er brug for god belysning, hvis folk skal føle sig godt tilpas og kunne udføre deres arbejde ordentligt - også i rum, der ikke bruges så ofte, eller hvor dagslyset ikke når ind - Optimal energieffektivt, både i dag og i fremtiden

AllFive har en omhyggeligt gennemarbejdet mikroprismatisk afskærmning, der giver et effektivt og funktionelt lys.

En linje prisme på siderne af lamellerne retter lyset mod loftet og skaber en blød luminansovergang. Hvis du vil øge den visuelle komfort yderligere, kan du tilføje en heldækkende opal afskærmning.

Når de konventionelle lysstofrør armatur har brug for at blive udskiftet, er det oplagt at vælge armaturer med LED af høj kvalitet, og her er den opdateret AllFive et oplagt valg, hver del er grundigt gennemarbejdet og forfinet for at lette installationen, forenkle afmonteringen og muliggøre fremtidig udskiftning af komponenter.

"Lanceringen kommer på det helt rigtige tidspunkt, da alle lysstofrør skal udfases sammen med de høje energiomkostninger. Når vi erstatter vores tidligere lysstofrørsversion af AllFive med en AllFive LED, er energibesparelsen 53 %. Ved blot at tilføje lysstyring kan man spare 79 % energi i korridorer og op til 95 % i garager," siger Christer Liljegren, produkt- og applikationschef hos Fagerhult.

AllFive er et af Fagerhults bedst sælgende og mest værdsatte universalarmaturer, og det har oplyst lagerrum, korridorer og garager i årtier, samtidig er det et meget energieffektivt IP44-armatur.

Nemmere installation

Armaturet er grundigt optimeret og fås nu i tre længder (600, 1200 og 1500 mm). Det nye design gør det også meget nemt at installere; endedækslet åbnes med et tryk, afskærmning er let at frigøre, og armaturet tilsluttes med blot nogle få enkle trin. Kabelindgangen er integreret i endekappens støbning, og nøglehullernes placering gør det nemt at udskifte eksisterende lysstofrørsarmaturer med lignende c/c-mål.

"Vi har gjort vores yderste for at gøre AllFive endnu nemmere at håndtere, fra installation over eventuelle renoveringer til fremtidige komponentudskiftninger. Det gør det til en god investering både i dag og i fremtiden," siger Christer Liljegren, produkt- og applikationschef hos Fagerhult.

Godt lys til alle, altid

Armaturet er særligt velegnet til rum, der bruges mindre regelmæssigt, eller hvor dagslyset ikke når frem. Uanset anvendelsen er der flere muligheder for at bruge lysstyring til at spare energi.

"Med vores trådløse Plug and Play-system Organic Response kan AllFive optimeres yderligere med vores intelligente lysstyringssystem, så der opnås en endnu større energibesparelse. Du får den rigtige mængde lys på det rigtige sted, når du har brug for det," siger Christer Liljegren, produkt- og applikationschef hos Fagerhult.

For yderligere info kontakt os gerne og læs mere her: AllFive – Et forbillede i et nyt lys - Fagerhult (Danmark)

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118
P nummer: 1003050131

Kontaktperson

Nete Hjorth
Marketings Koordinator
+45 23999010 nete.hjorth@fagerhult.dk

Send til en kollega

0.031