23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThermIT fik vist sig flot frem på Foodexpo 24

- Vi fik skabt mange gode kontakter med henblik på et fremtidigt samarbejde, hvor vi kan hjælpe med at overvåge og advare ved udsving i temperaturen samt logge data til brug for myndighedernes kontrol, fortæller ThermITs direktør og salgschef Ivan Lindgren Hansen.

ThermIT fik på Foodexpo 24 kontakt med mange mennesker med interesse for virksomhedens smarte digitale temperaturovervågning ved såvel fødevarer som medicin.

- Vi takker for deltagelse på årets fødevaremesse, hvor vi fik lejlighed til at præsentere ThermIT for mange interesserede. Vi fik skabt mange gode kontakter med henblik på et fremtidigt samarbejde, hvor vi kan hjælpe med at overvåge og advare ved udsving i temperaturen samt logge data til brug for myndighedernes kontrol, fortæller ThermITs direktør og salgschef Ivan Lindgren Hansen.

- Der kom også nuværende kunder forbi standen, og det er jo vigtigt at holde kontakten. Vi fik også præsenteret vores nye samarbejdspartner, fødevarekonsulent Marco Imhof fra Food Consult Nordic. Vi tilbyder nu også egenkontrol-program med den digitale temperaturovervågning. 

ThermIT havde på fødevaremessen et ekstra godt tilbud på en startpakke, og dette tilbud gælder hele marts måned.

Foodexpo er med cirka 22.000 besøgende Nordens største fødevaremesse og branchens faglige mødested for både besøgende og udstillere.

Messen arrangeres i samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger inden for blandt andet foodservice, hotel, restaurant og detail, og har eksisteret siden 2004.

Foodexpo holdes i MCH Messecenter Herning hvert andet år - i lige år.

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.063