23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktnyhed! Sæt lys på hylderne, og tiltræk kundernes opmærksomhed

Et velbelyst varespejl fremhæver dine produkter, hvilket skaber opmærksomhed hos dine kunder, som har direkte effekt på dit salg.

Udløber
2. april 2025

Ønsker du også at fremhæve dine produkter, anbefaler vi Ad’Lite™ 24V – en opgradering til det nuværende 12V LED belysning, der leverer samme iøjnefaldende lys, men som til gengæld bruger mindre strøm og har lang levetid. 

Uanset om du ønsker at opgradere dit eksisterende Ad’Lite™ 12V, eller at skabe større synlighed på dine produkter, tilbyder Ad’Lite™ 24V LED-belysningssystemet en fleksibel løsning, der effektivt fremhæver varerne på dine hylder. Implementeringen af ​​Ad’Lite™ 24V er hurtig og enkel takket være dets Plug'n Play-design.

Den diskrete installation på hylderne sikrer, at Ad’Lite™ 24V kaster et klart lys på varerne, hvilket fremhæver detaljer og øger synligheden af varerne. Systemet er modulopbygget, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse og installere lyskilderne parallelt eller i forlængelse af hinanden efter behov. 

Kontakt os nu for at få mere at vide om, hvordan Ad’Lite™ 24V kan hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring dine produkter og øge dit salg. Besøg www.pr-trading.dk eller kontakt os på 4495 3322. 

pr trading a/s
Måløv Værkstedsby 1
2760 Måløv
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42760919
P nummer: 1001830595

Kontaktperson

BS
Business Support
info@pr-trading.dk

Send til en kollega

0.094