23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThermIT tilbyder komplet egenkontrol-program

Egenkontrolprogrammet ThermIT E-kontrol er fuldt integreret til temperaturovervågningen, og temperaturer overføres automatisk til programmet.

ThermIT, som i mange år har produceret og leveret digital temperaturovervågning til mange lande, tilbyder nu også et totalt integreret egenkontrol-program kaldet ThermIT E-kontrol.

- Vi har nu den store fornøjelse at kunne tilbyde elektronisk egenkontrol sammen med ThermITs digitale temperaturovervågning. Med ThermIT E-kontrol er alle relevante data og dokumenter samlet. Du kan arbejde lokalt på nettet, og større organisationer kan arbejde centralt med alle afdelinger. Brugerne slipper for manuelle rutiner på en meget bæredygtig måde, da man sparer ressourcer, og det er også slut med at bruge papir, fortæller Ivan Lindgren Hansen fra ThermIT.

Egenkontrolprogrammet ThermIT E-kontrol er fuldt integreret til temperaturovervågningen, og temperaturer overføres automatisk til programmet. Dermed har brugerne et totalt overblik og kontrol med den vigtige egenkontrol. Systemet gemmer al data digitalt i fem år og kan også anvendes i forbindelse med kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen.

Et egenkontrolprogram hjælper med at holde styr på de mange processer, som har direkte og afgørende betydning for fødevaresikkerheden i en virksomhed som for eksempel et spisested, storkøkkener, fødevareproducenter, fiskeindustrien samt detailbutikker med fødevarer.

- Vi har et tæt samarbejde med en række dygtige fødevarekonsulenter, som er klar med gode råd og professionel vejledning, siger Ivan Lindgren Hansen.

Programmet ThermIT E-kontrol indeholder alle nødvendige features for at håndtere blandt andet: 

Flowdiagram og virksomhedsprofil.

Procedurebeskrivelser og HACCP-baserede risikovurderinger.

Opsætning af kontrolparametre i forbindelse med dokumentation af CCPére (for eksempel varemodtagelse, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, buffétkontrol med mere.

Rengørings- og vedligeholdelsesplan.

Påmindelses-mail hvis du glemmer noget.

Egenkontrol er en vigtig og lovpligtig del af fødevaresikkerheden, og Fødevarestyrelsen kræver, at virksomhederne kan dokumentere korrekt behandling og opbevaring af fødevarer. Det er derfor vigtigt for virksomheder, som arbejder med temperaturfølsomme varer, at have et velfungerende egenkontrolprogram.

Yderligere oplysning kan fås hos ThermITs direktør Ivan Lindgren Hansen på telefon 70266662 og mail salg@thermit.dk

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.047