23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan serverer du smagfulde og lækre plantebaserede produkter

Flere plantebaserede convenience produkter vinder indpas i produktionen hos Easyfood, som hele tiden arbejder på at udvide deres sortimentet og skabe de bedste spiseoplevelser for forbrugerne. Deres kunder kan nu i langt højere grad finde flere plantebaserede produkter i sortimentet fra det store bageri i Kolding.

Udløber
31. maj 2024

Plantebaserede alternativer bliver mere populært hos forbrugerne

Hos Easyfood mærker man en stigende efterspørgsel efter plantebaserede alternativer fra kunderne. Det har de  set en stor mulighed for at kunne efterleve i deres produktudvikling.  Derfor har de i langt højere grad prioriteret at producere flere plantebaserede convenience produkter i deres sortiment, som skal passe til hele Out Of Home markedet. Hele dette markedet kræver stort kendskab til deres mange kunder, som består af alt fra kantiner, restauranter, QSR og foodtrucks til to-go på tankstationerne

Easyfood har over det sidste år derfor præsenteret plante'rige pølsehorn, deres vegetariske panini gourmet såvel som SocialSquare med nordiske bær, der alt sammen er eksempler på plantebaseret convenience med god smag  og et visuelt flot udtryk.

Det 'grønne' sortiment har fået vokseværk

De plante'rige pølsehorn er udviklet i samarbejde med den svenske virksomhed Peas of Heaven, som leverer de plantebaserede pølser til de to smagfulde veganske pølsehorn: Den "klassiske" med ketchup og den spicy variant med chili og chorizo krydderier. 

Deres Panini Gourmet serie består af flere smagsvarianter, hvoraf den ene bliver lavet vegetarisk med falafel og hummus og bages med deres egen friske surdej.  

Deres seneste veganske produkt i det søde bagværk er deres SocialSquare, som er fire sammenbagte og svampede snegle i form. De fås i fire smagsvarianter, hvoraf de to med Solbær og Stikkelsbær er fyldt med en remonce, der er lavet på veganske ingredienser.  Selve dejen er lavet med maskmel, surdej og deres velkendte bløddej. 

Find produkterne hos grossisterne, som allerede har taget produkterne ind eller se meget mere om de plantebaserede produkter og resten af sortimentet på hjemmesiden.

Easyfood A/S
Albuen 39
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25652762
P nummer: 1007949754

Send til en kollega

0.031