23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plastpallen er kommet for at blive.

Plastpaller er ved at blive det foretrukne valg for mange. Når du vælger en plastpalle, får du en let, holdbar og hygiejnisk løsning.

Udløber
23. juni 2024

Hos Dansk Transport Emballage er et af vores stjerneprodukter plastpallen, et produkt der er her for at blive. En stor del af vores plastpaller er lavet af genbrugsplast fra industrien. Der bliver også lavet paller af plast fra sorterede husholdningsplastmaterialer.

En af fordelene ved plastpaller er deres modstandsdygtighed overfor fugt, bakterier, mug og skimmel. De er også mere praktiske end træpaller, da de ikke har løse søm eller splinter. Plastpaller er ideelle til international transport, hvor træemballage ikke er egnet.

Fordelen ved den plastpalle, som vores palle-ekspert Ole holder på billedet herover, er på trods af dens lave vægt på kun 5 kg, solid og fylder kun en tredjedel af en tilsvarende træpalle, da de kan stables ind i hinanden.

Plastpaller fås i forskellige dimensioner og kvaliteter, og deres anvendelsesmuligheder er mange. Materialerne inkluderer regenereret HDPE, PP/PE og ren HDPE.

 

Se vores brede udvalg af plastpaller her.

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

Ole Jørgensen
Kontakt for plastkar, -paller og miljøløsninger
+45 73225621 ole@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.062