23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedsundersøgelse - Større forventninger til gennemsigtighed

Vi har spurgt vores største kunder om deres syn på klimadagsordenen, herunder ESG og rapporteringskrav. Her er de vigtigste konklusioner:

1.    Øgede Krav til Gennemsigtighed: De fleste virksomheder vil på kort sigt stille flere og større krav til gennemsigtighed i leverandørernes ESG-rapportering og produktinformationer, herunder CO2-belastning.

2.    Betydningen af Regler og Klimalovgivning: På lidt længere sigt vil leverandørers generelle ydeevne og overholdelse af gældende regler, rapportering og klimalovgivning få væsentlig betydning for virksomheders valg af leverandører. Dette er allerede et afgørende kriterie for mange virksomheder.

3.    DTE som Bæredygtig Samarbejdspartner: Størstedelen af vores samarbejdspartnere opfatter DTE som en bæredygtig samarbejdspartner med bæredygtige løsninger.

Resultaterne understøtter de generelle tendenser og gør det klart for os, at vores fokus på bæredygtighed er værdsat. 🌍

Undersøgelsen baner også vejen for vores arbejde i scope 3, hvor vi er i fuld gang med at kortlægge hele leverandørnetværket og produktlivscyklussen. Det er en omfattende opgave, men vi er sikre på, at vi med hjælp fra vores kvalitetsbevidste underleverandører vil nå i mål. 🔍

Vores mål er at skabe trygge rammer og bedre betingelser for at imødekomme kunders og samarbejdspartneres krav i den fremtid, vi løbende forbereder os på og som allerede har påvirket os. Arbejdet har indtil videre haft gennemgående indflydelse på vores arbejde med Code of Conduct, CSR-politik, udvalgte verdensmål, vores genbrugsprogram, due diligence og vores overordnede bæredygtighedsmodel. 

Du kan læse mere om vores bæredygtighedsindsats her 🌱
 
Var I ikke en del af denne undersøgelse og ønsker at sparre med os eller dele jeres forventninger og krav til produktoplysninger og rapportering? Så er I altid meget velkomne til at kontakte os på Info@dtemballage.dk eller på +45 7459 1680

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

DTEA
Dansk Transport Emballage A/S
info@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.079