23948sdkhjf

Danske møbler blev kinesisk tilløbsstykke

Over 3.000 kinesere kiggede på danske designklassikere og børnemøbler fra Flexa, da den danske ambassade i Kina holdt ”Open Denmark Day”.
Kinesernes interesse for Danmark blev bekræftet i weekenden, hvor besøgstallet på den danske ambassades årlige ”Open Denmark Day” slog alle rekorder. Over 3.000 interesserede kinesere kigge forbi, og det er en fordobling fra sidste år, fortæller den danske ambassadør Friis Arne Petersen til Børsen.

Èt af dagens største tilløbsstykker var ambassadørparrets residens, som på dagen var åben for rundvisning. Her blev de danske designermøbler af bl.a. Arne Jacobsen og Hans Wegner ivrigt fotograferet.

Også den danske producent af børnemøbler Flexa brugte dagen som et udstillingsvindue. De havde på dagen opstilelt nogle møble, hvor især en seng med rutchebane var et stort hit.

- Det er jo herligt at se, hvor sjovt ungerne har det. Som vi siger om vores produkter: "Created by experts – tested by children", og i dag bliver de da i hvert fald testet af hundredevis af børn. For os er det at kunne udstille på ambassaden et kvalitetsstempel, fordi der er så mange kopier i omløb. Så for potentielle kunder er det godt at vide, at det her er den ægte vare, siger CEO i Flexa, Carsten Dan Madsen til avisen.

Flexa har i alt 18 butikker i Kina.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078