23948sdkhjf

Føtex Food vil lukke Normann Copenhagen's flagship store

Dansk Supermarked vil lukke designvirksomhedens flagship store på Østerbro, da de har planer om at åbne en Føtex Food.
Dansk Supermarked har overtaget Østerbrogade 70, hvor de planlægger at åbne en Føtex Food og vil dermed opsige lejekontrakten med designvirksomheden Normann Copenhagen. Det skriver Østerbro Avis.

Dansk Supermarked overtog adressen efter den tidligere ejer gik konkurs.

Normann Copenhagen havde ellers kontrakt indtil 2025, men på grund af konkursen er den blevet annulleret.

Aftalt spil
Normanns advokat Michael Holsting, partner i Lett Advokater, peger på, at konkursen kan have været aftalt spil.

- Det er en nærliggende tanke, at konkursen er iværksat, fordi der var en uopsigelig lejekontrakt, men det kan jeg naturligvis ikke bevise, siger han.

- Dansk Supermarked ville jo ikke kunne lave supermarked, hvis den uopsigelige aftale gjaldt, så man kan da godt forestille sig, at de har talt med de tidligere ejere, tilføjer han.

Normann ville købe lokaler
Østerbro Avis er kommet i besiddelse af et brev, hvor i den tidligere ejer nævner planer om at sælge lokalerne til et supermarked.

Den ene af direktørerne i Normann Copenhagen siger, at de selv var interesserede i at købe lokalerne, da K/S Østerbrogade 70 gik konkurs.

- Vi ville gerne selv have givet et bud på lokalerne, men kuratoren svarede slet ikke på vores henvendelser. Det virker som et planlagt forløb til mindste detalje, siger den ene direktør Jan Andersen.

Vil gå rettens vej
De to direktører mener ikke, at de har fået en fair chance, da den tidligere ejer gik konkurs. De agter derfor at gå rettens vej. Det oplyser Østerbro Avis.

- Vi føler at være kørt over af en stor damptromle, siger Jan Andersen til Østerbro Avis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078