23948sdkhjf

Netto indgår i samarbejde mod madspild

Deiscountkæden Netto har siden 2016 arbejdet med at mindske sit madspild og har blandt andet forpligtet sig til en 50 procents reduktion inden 2030.

Og det nyeste tiltag er et samarbejde med Too Good To Go, som giver forbrugerne mulighed for at købe lykkeposer med overskudsmad, som ellers vil blive smidt ud, fra f.eks. supermarkeder, restauranter og bagerier.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Samarbejdet starter med et fælles pilotprojekt i København, hvor 11 Nettobutikker på Østerbro bliver koblet på Too Good To Gos app.

Dermed kan man for første gang få madposer fra Netto via Too Good To Go. Poserne vil koste 29 kroner, og vil findes i fire forskellige varianter, nemlig en frugt og grønt-pose, en kød, køl og mejeri-pose,  en "grab ‘n' go-pose" og "lykkeposen".

- I Netto prøver vi, at gøre alt, vi kan for at bekæmpe madspild, og fra og med i dag kan man købe Too Good To Go Netto-poser i 11 udvalgte butikker på Østerbro. Bliver det en succes, så vil vi sammen se på, hvordan vi kan rulle det ud til hele Danmark - for kan vi koble alle vores flere end 500 butikker på, så kan vi virkelig gøre en forskel, siger Michael Tilsted, driftdirektør i Netto Danmark.

Hos Nettos nye partner i kampen mod madspild, Too Good To Go, glæder man sig over det nye samarbejde med Netto:

- Vi er superspændte på pilotprojektet med Netto. Næsten 1,9 mio. danskere har downloaded Too Good To Go-appen, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at en stor del af dem længe har efterspurgt Netto i appen. Så vi er meget glade for, at vi nu i første omgang kan give vores brugere på Østerbro mulighed for at teste konceptet, siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

Pilotprojektet stater i maj og kører foreløbigt måneden ud.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125