23948sdkhjf

De mest læste artikler | Del 2 af 5 | Kæmperokade, kassebånd og Aldi-opkøb

Som nedtælling til årets juleferie bringer RetailNews i en artikelserie de 15 mest læste artikler. Her er nummer 12, 11 og 10

Her på RetailNews fortsætter vi nedtællingen fra 15 til 1 i et stort rundown af årets mest læste artikler på siden. 

I går havde vi fat i nummer 15, 14 og 13

Vi er nu nået til nummer 12, 11 og 10 - og nærmer os med dette andet afsnit i mini-julekalenderen top 10 på RetailNews' læsertal for det forgangne år: 

12) Kæmperokade i dagligvarekæde: Her er de nye Føtex-butikschefer

To håndfulde Føtex'er fik pr. 1. september nye varehuschefer som følge af en stor rokade i dagligvarekæden. 

Alle butikkerne er at finde på Sjælland, hvor der også blev kapret varehuschefer i lokale Bilka-varehuse. 

- Det er en større rokade, vi har eksekveret. Vi skal altid sikre, at vi har de rette kompetencer i alle vores varehuse, så vi kan tilbyde kunderne den bedst mulige indkøbsoplevelse, sagde Tore Nederland, salgsdirektør i Føtex, i den forbindelse. 

I kølvandet på de mange rotationer i Føtex-kæden var der imidlertid også en enkelt Føtex-varehuschef, der søgte mod Bilka-kæden. Læs mere om det i linket ovenfor. 


11) 180 Netto'er har fået nye kassebånd: - Hvem fanden har godkendt det?

En tråd på det sociale medie Reddit dannede grobund for en lang og fyrig diskussion om kassebåndene i en lang række af de nyligt 3.0-Netto-butikker. 

Butikkerne er blevet lavet om som led i en større transformation for discountkæden. 

Kunder har imidlertid oplevet, at kassebåndene i de nye Netto-butikker maser og presser de varer, der skifter fra ét bånd til et andet - og det er selvsagt problematisk. 

Og selvom pressechef i Salling Group, Jacob Krogsgaard Nielsen, påpegede, at der "næsten altid vil være begynderfejl", har koncernen ingen planer om at rulle kassebåndene tilbage. 

- Vi oplever ikke, at det er så mange, der er utilfredse, så vi har ingen planer om at trække båndene tilbage, sagde han i slutningen af november. 


10) Salling Group opkøbte elleve Aldi-butikker: Nu er der nyt i sagen

Aldi og opkøb af Aldi-butikker har stået for en stor del af opmærksomheden og nyhedsstrømmen på RetailNews i løbet af 2023 - og således også på denne tiendeplads. 

Her skal vi tilbage til april, hvor der var nyt i sagen om købet af i alt 21 Aldi-butikker og -butiksprojekter, som Salling Group ville lave til nye Netto-butikker. 

Fusionen blev i sidste ende godkendt - men mere om det i et senere afsnit af denne RetailNews-julekalender. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11