23948sdkhjf

Fire dage med design forude

Torsdag åbner efterårets udgave af Formland UP/Graded, hvor 407 udstillere er på plads.
Med få dage til åbningen af den traditionsrige design- og interiørmesse har 407 udstillere meldt sig klar til at deltage i Herning. Og selvom det er væsentligt færre end de 480 i fjor, er det en tilfreds projektchef, Henriette Træholt, der ser frem til fire dage med fokus på de nyeste trends inden for design, belysning og isenkram.

- Vi har arbejdet ud fra en målsætning om at nå 400 udstillere til denne udgave af Formland UP/Graded. Det har været et ambitiøst mål, og derfor er vi naturligvis glade for, at det er lykkedes – både at indfri vores egen målsætning og samtidig skabe en stærk og bred messe over for de besøgende, og hvor flere af branchens mest kendte brands er repræsenteret, siger hun.

I løbet af messen gennemføres flere end 70 foredrag og events fra fem scener, og også på trendsiden er der masser af inspiration at komme. Formland UP/Graded rummer således fem forskellige trendområder med hver sin retning inden for design og interiør: UP/North i Hal F, trendhotellet Hotel Hotchpotch i Hal G, Mash UP/ i Hal J2, Spice it UP/ i Hal M og Flower Catwalk i Hal K.

Den officielle åbning af Formland UP/Graded finder sted 15. august kl. 08.15 i Hal G. Åbningstaler er den hollandske topdesigner Marije Vogelzang og direktør Anne Bay fra Dansk Center for Lys. Formland UP/Graded er åben fra kl. 9-18 alle messedage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078