23948sdkhjf

CrossEyes åbner første butik udenfor Danmark

I januar 2014 åbner den danske brillekæde, CrossEyes, sin første butik udenfor Danmark. Butikken åbner centralt placeret i centrum af London.
- Vi er vokset fra 1 til 6 butikker på tre år i Danmark og har flere på vej. London føles derfor som et naturligt skridt for os. Jeg har udviklet CrossEyes ud fra en global tilgang og aldrig været bange for at snakke åbent og ærligt omkring, at CrossEyes’ mål rækker udover Danmark. Vores holdning er, at vi kun kan blive dygtigere i Danmark med den yderligere erfaring vi får gennem England og London, siger Søren Møller.

Den 31-årige iværksætter har kæmpet en hård kamp for at få sit brillekoncept til at lykkes og vokse i en hård branche styret af store kapitalfonde og kapitalstærke kæder.

- Vi ser stadig selv CrossEyes som en usleben diamant med et kæmpe potentiale. Hver dag vokser vi og hver dag kommer vi nærmere det vi ved vi kan opnå. Vores fokus er på nærhed, kvalitet og service gennem hårdt arbejde og hjerteblod. Den faste, lave og gennemsigtige pris er et hjørnesten i konceptet og det bliver det også i London. Jeg oplever at de europæiske brillemarkeder minder helt vildt meget om hinanden, hvilket heller ikke er tilfældigt, da de fleste butikker er ejet af de samme fonde. Netop dette bekræfter mig i at vores udvikling er den rette. Vi har bevist vores berettigelse i Danmark og nu vil vi gøre det samme i London, siger Søren Møller.

- Vi føler vores butikker tilbyder en unik kundeoplevelse og det er den samme stemning og atmosfære vi vil tage med til London. Vores mål i London er minimum 10 butikker inden udgangen af 2016, og vi føler os godt rustet til at indfri det, afslutter Søren Møller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156