23948sdkhjf

Coop går med i Cyber Friday

Med ekstraordinære tilbud på julegaver, der gælder i 24 timer, indvarsler Coop en ny og hidtil største satsning på nethandel.
Sammen med Nordens største internet-butikker går Coop.dk med i E-handelsdagen, som skal skyde julehandelen i gang med unikke tilbud på gaver i 24 timer.

Det begynder midnat mellem torsdag og fredag i denne uge, og tilbuddene gælder altså kun fredag den 29. november fra klokken 00-23.59.

Inspirationen kommer fra USA, hvor detailhandelen i en årrække har skudt julehandelen i gang med "Cyber Monday" og "Black Friday". Cyber Monday er gennem de seneste år blevet den største enkeltdag for on-line handel i USA.

- Vi går med i dette fælles fremstød for on-line handel af 3 grunde, siger marketingchef Jan Møller, coop.dk

1. Vi vil markere, at vi står ved et historisk skift, hvor vi øger Coops satsning på nethandel med et attraktivt sortiment af cykler varer til hjemmet, til haven, babyudstyr og meget mere, så vi bliver førende i Danmark på dette område på samme måde, som vi er det med fødevarer i fysiske butikker.

2. Vi vil gøre opmærksom på den unikke fordel, Coops 1,3 million medlemmer har på coop.dk. Her kan de både optjene og betale med deres point - samtidig med at de kan købe julegaverne i fred og ro og få dem enten leveret til døren eller til afhentning i deres lokale Kvickly, SuperBrugs, Dagli´Brugs eller LokalBrugs. (ikke-medlemmer kan dog også handle på coop.dk).

3. Vi vil fejre, at vores store julekatalog fra Coop.dk denne fredag er på gaden, hvor den fås fysisk i de 700 butikker og digitalt på coop.dk.

Coop.dk har udvalgt 30 varer, der i 24 timer sælges til langt under normalprisen. Det er f.eks. Bosch køkkenmaskine og Bodum stempelkande.

I alt er der over 5.000 forskellige varer at vælge mellem på coop.dk. I forbindelse med Coops forstærkede indsats, hvor der i 2014 lanceres et helt nyt koncept på nettet, er der til denne julehandel også mange gode rest-tilbud på varer, der kommer til at udgå i det nye år.

Man kan bestille frem til 20. december og få leveret frem til 23. december. Der er gratis fragt for køb over kr. 400 ved levering til butik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157