23948sdkhjf

Lakridskongen vinder vækstpris

Lakrids By Johan Bülow A/S vinder EY Entrepreneur Of The Year Growth DK-prisen for at skabe et dansk væksteventyr i en ekstremt konkurrencepræget branche.
I kategorien Growth DK hylder revisionsfirmaet Ernst & Young de virksomheder, hvis vækstpræstationer primært har fundet sted på hjemmemarkedet.

- Her er tale om en entreprenør, der aldrig har ladet sig slå ud af modgang, men har sat sine erfaringer i praktisk anvendelse og gjort sig selv og sin virksomhed stærkere.

Sådan lød ordene, da Lisbeth Knudsen, koncernchef i Berlingske og medlem af den nationale jury, overrakte prisen til Johan Bülow, og fortsatte:

- Bag årets vinder gemmer sig en entreprenør, der mens andre børn drømte sig til en karriere som brandmand eller frisør, allerede dengang så sig selv som iværksætter. Med en bemærkelsesværdig innovationskraft og konstant fokus på kvalitet har entreprenøren evnet – ikke alene at få hul igennem til markedet – men også at slå konkurrenterne i sin egen niche.

- I en stadig mere globaliseret verden er der et stigende behov for at hylde de virksomheder, der leverer, servicerer – og ikke mindst skaber arbejdspladser – i deres nærmiljø, siger Carsten Collin, partner og direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

En ægte iværksætterdrøm
Hos Dansk Erhverv er man begejstret over valget af vækstvinden Lakrids by Johan Bülow A/S.

- Firmaet er en ægte iværksætterdrøm, der er blevet til virkelighed. Hos Dansk Erhverv kæmper vi for, at Danmark skal få flere iværksættere, og at det skal være lettere at starte virksomhed op. Lakrids by Johan Bülow er et eksempel til efterfølgelse for folk med iværksætterdrømme. Danmark er i de seneste år blevet kendt for deres førerposition på gourmetmad og specialiteter. Her er et af vores bedste eksempler. Der er tale om dansk lakrids produceret på verdens mindste lakridsfabrik. Johan Bülow lakrids blev oprindeligt kun produceret og solgt på Bornholm, men efter et besøg i Tivoli blev de flotte dåser og velsmagende lakridser hurtigt efterspurgt over hele landet, siger Ulla Brandt, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Lakrids By Johan Bülow vinder Entrepreneur Of The Year – Growth DK foran de to andre nominerede virksomheder, Lagkagehuset, der har bygget et moderne brand i en traditionsbunden branche og East Metal Trade, der har skabt imponerende resultater med et højt serviceniveau og en evne til at imødekomme kundernes behov, det øjeblik, de opstår.

Om Lakrids By Johan Bülow
Lakrids By Johan Bülow producerer gourmetlakrids af højeste kvalitet. Idegrundlaget var og er, at lave verdens bedste lakrids, hvor duft, smag, kvalitet, oplevelse og univers smelter sammen.

Salget sker gennem egne butikker, hvor beliggenhed er valgt med meget stor omhu: Tivoli, Magasin Kgs. Nytorv, Magasin Lyngby, Magasin Århus, Københavns Lufthavn og selvfølgelig Svaneke på Bornholm, hvor det hele startede. Herudover sker salget gennem specialbutikker såsom vinhandlere, designbutikker og udvalgte hoteller.

Lakridserne sælges i 12 lande, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland og Holland er de største markeder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078