23948sdkhjf

Bilka siger undskyld

Den 37-årige handikappede Thomas Hedall Knudsen følte sig som andenrangsborger efter et besøg i Bilka Holsterbro i fredags. Nu undskylder Bilka episoden.
Der var kun fem spillemaskiner til salg fredag morgen, men Thomas Hedall Knudsen følte sig heldig, idet han stod som nummer fire i køen uden for butikken. Det skriver BT.

"Løb eller gå glip af et tilbud" lød beskeden til både ældre og handikappede i Bilka.

Så da dørene blev åbnet, var han pga. sit handicap ikke hurtig nok til at komme ned i den anden ende af butikken og få fingrene i en Playstation.

Han fortæller, at han følte sig diskrimeneret.

- Bilka gjorde mig til andenrangsborger, siger han.

Undskyld
Udover en undskyldning på Facebook har Thomas Hedall Knudsen også snakket med Bilka, der ringede til ham mandag eftermiddag. Det oplyser epn.dk.

Thomas Hedall Knudsen oplyser, at Bilka Holstebro har nu fundet en Playstation 4 på lager, som han kan hente.

Ifølge Thomas Hedall Knudsen vil Bilka Holstebro vil dog ikke love, om proceduren for udsalgskøer skal laves om.

- Bilka-medarbejderen ville ikke kommentere over telefonen, om de ville ændre proceduren. Men det er jo det, jeg gerne ville opnå med denne opmærksomhed. Det er jo ikke fordi, at jeg har behov for den Playstation. Jeg kan jo sagtens vente, men det mest vigtige for mig er, at det ikke sker igen på den her måde, siger Thomas Hedall Knudsen.

Dansk Supermarked vil kigge nærmere på sagen.

- Det er rigtig ærgerligt, at han har haft sådan en oplevelse. Det er da klart, at det er en rigtig uheldig oplevelse, og jeg kan kun sige, at det er noget, vi skal lære af. Præcis hvordan, det bliver i fremtiden, ved jeg ikke. Men vi vil gå det efter i sømmene nu og finde ud af, om der er behov for at ændre proceduren, udtaler Mads Hvitved Grand, pressechef i Dansk Supermarked, til BT.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103