23948sdkhjf

Året der gik i boligbranchen

Boligbranchen har været præget af store spillere som Jysk, Ikea, BoConcept og ikke mindst striden mellem Normann Copenhagen og Dansk Supermarked.
Føtex Food vil lukke Normann Copenhagen's flagship store
Dansk Supermarked vil lukke designvirksomhedens flagship store på Østerbro, da de har planer om at åbne en Føtex Food. Dansk Supermarked har overtaget Østerbrogade 70, hvor de planlægger at åbne en Føtex Food og vil dermed opsige lejekontrakten med designvirksomheden Normann Copenhagen. Det skriver Østerbro Avis. Dansk Supermarked overtog adressen efter den tidligere ejer gik konkurs. Normann Copenhagen havde ellers kontrakt indtil 2025, men på grund af konkursen er den blevet annulleret.
Læs mere her.

Jysk: 'Goddaw' til 1.000 nye kollegaer
Konkurrencerådet har netop godkendt Jysks opkøb af IDdesign og Lars Larsen gør klar til at trække i arbejdstøjet. Handlen om aktiemajoriteten i IDdesign er nu formelt en realitet. Lars Larsen vil som det første, på bedste Jysk-manér, fokusere på at finde gode tilbud til kunderne.Den 18. marts i år offentliggjorde Jysk og Axcel, at Jysk erhverver 80 procent af IDdesign, der driver boligkæderne Idemøbler og Ilva. Axcel beholder en ejerandel på 20 procent. Købet er i dag blevet godkendt af Konkurrencerådet, og det betyder, at Jysk nu formelt indtræder som majoritetsaktionær.
Læs mere her.

International møbelchef til BoConcept
BoConcept opretter et globalt ”polsterteam” for at styrke BoConcepts konkurrenceposition på polstermøbler. Teamet, som består af den internationalt anerkendte møbel- og retailkapacitet Stefano Sette og BoConcepts nuværende designere og leverandører, samler kompetencerne inden for design, udvikling og produktion, og får til opgave at videreudvikle polstermøbelsortimentet hele vejen fra ide til salg. Det skriver Herning Folkeblad.
Læs mere her.

Idémøbler og Ilva skal udfordre Ikea
Dynekongen Lars Larsen vil med overtagelsen af 80 pct. af møbelkæderne Idémøbler og Ilva gå i flæsket på den svenske mastodont Ikea. Lars Larsen siger, at Ikea efterhånden sidder på en tredjedel af det danske møbelmarked, og at han gerne vil være med til at forhindre Ikea i at sidde på 60-70 pct. af markedet som i Sverige. Ikea hilser konkurrencen velkommen, men er ikke skræmt af at få dyneimperiet som modstander.
Læs mere her.

Næstved bejler til Ikea
Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, fortæller, at man har haft en dialog med Ikea. Historien om, at Ikea kommer til Næstved lever blandt mange lokale borgere. Indtil videre er det dog kun et rygte. Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, fortæller, at man har haft en dialog med Ikea, som måske vil opføre et eller to varehuse mere i Danmark. Og hvis Ikea ønsker at komme til Næstved, siger de selvfølgelig ikke nej, forklarer han.
Læs mere her.

Mads Ryder fortryder sine udtalelser
Konkurrencestyrelsens vil undersøge om Royal Copenhagens ledelse på ulovlig vis har presset Imerco til at holde priserne på produkter kunstigt oppe. Det er nu blevet besluttet fra Konkurrencestyrelsens side at tage kontakt til Royal Copenhagens ledelse og finde ud af, om man på ulovlig vis har presset Imerco til at holde priserne på produkter fra Royal Copenhagen kunstigt oppe. Det har fået den tidligere topchef i Royal Copenhagen Mads Ryder til at fortryde sine udtalelser om priskrigen mellem Imerco og Royal Copenhagen.
Læs mere her.

Køkkengigant slipper ud af krisen
Danmarks største køkkenproducent, Nobia Danmark, kommer ud af 2012 med et resultat på 96 mio. kr. efter skat. Danmarks største køkkenproducent, Nobia Danmark, der står bag HTH, Invita og Uno Form, kommer ud af 2012 med et resultat på 96 mio. kr. efter skat og en omsætning på knap 1,7 mia. kr. Det skyldes ifølge adm. direktør Lars Bay-Smidt, at krisen blev brugt til at trimme organisationen og øge produktiviteten. Bay-Smidt mener ikke, at det danske køkkenmarked kan nå niveauet som før krisen og derfor skal væksten komme fra eksport - særligt til Norge, Sverige og Finland.
Læs mere her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143