23948sdkhjf

Kunde nr. 1 mio i Fakta Tysklands butikker

For under et år siden slog Fakta Tyskland for første gang dørene op for to butikker i Aventoft og Harrislee i Tyskland, og kan nu allerede inden årets udgang fejre kunde nr. én million.
Lørdag før jul kunne man i Fakta Harrislee fejre kunde nr. én million. De heldige Fakta Tyskland kunder i Harrislee blev Bettina og Poul Erik Baagøe fra Kolding. De blev meget overraskede, da de blev lykønsket og overrakt en check på 5.000 kr til at handle for i butikken.

De kunder som også stod i kø, da kunde nr. 1 mio gik igennem kassen, fik også del i festligheden da de fik en Jakobsen Dessertchokolade med hjem.

Kort tid efter fejrede man kunde nr. 1.000.001 i Fakta Aventoft. Her blev de heldige kunder Kirsten og Jørn Stendahl fra Bredebro, og også de blev meget glade for en check på 5.000 kr til at handle for, og Kirsten mente bestemt, at det var den bedste julegave de ville få i år.

- Vi havde ikke forestillet os for et år siden, at fejre kunde nr. 1 mio i samme år, som vi åbner butikkerne, men det har været en fantastisk rejse, og der er blevet taget så godt imod os, og udviklingen går stærkt og i den rigtige retning fortæller salgsdirektør Ronny Moriana Glindemann.

- I 2014 åbner vi butik nr. 3 i Süderlügum, og så må vi se hvilke milepæle vi så skal fejre i løbet 2014.

Grunden til den store succes hos Fakta Tyskland er blandt andet et sortiment bestående af et stort udvalg danske dagligvarer i en unik kombination med grænsehandlens typiske varer, der giver kunden en god oplevelse ved at kunne handle det hele samme sted til billige priser, det skriver Coop i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111