23948sdkhjf

Coop sælger bæreposer til fordel for Danmarks Indsamlingen.

1200 butikker vil hele januar måned sælge bæreposer til fordel for Danmarks Indsamling.
Coops kæder går for fjerde år i træk sammen om at sælge en bærepose, som kan give tre mio. kroner til hjælp i en række udviklingslande.

I hele januar måned kan kunderne i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Irma, fakta og faktaQ købe en bærepose, som er produceret specielt til Danmarks Indsamling.

Bæreposen koster 5 kroner, hvoraf 2 kroner går til Danmarks Indsamling. Salget af poserne kan indbringe op mod 3 millioner kroner.

Hele indsamlingen kulminerer med det store indsamlingsshow, som vises på DR1 lørdag den 1. februar 2014.

Her vil beløbet fra salget af posen blive overrakt til de 12 organisationer, som sammen med DR står bag Danmarks Indsamling for at skabe varige forbedringer indenfor FN’s 2015-mål i udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika.

- Ved at sælge denne særlige bærepose i alle vores butikker, skaber vi stor synlighed om Danmarks Indsamling og giver vores kunder en nem mulighed for at støtte det store arbejde som de 12 organisationer bag indsamlingen gør, siger specialkonsulent i CSR, Brian Sundstrup, Coop.

Ved Danmarks Indsamling i 2013 solgte Coops kæder samlet 925.157 poser. Coop rundede donationen op med 2 kroner pr. solgt Savannah produkt i løbet af ugen op til Danmarks Indsamling og afleverede dermed en check på 2.105.982 kroner – den næststørste enkeltdonation ved indsamlingen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188