23948sdkhjf

Magasin-ejendom på Kongens Nytorv solgt

De historiske bygninger på Kongens Nytorv i København, der huser stormagasinet Magasin, har fået nye ejere.
ATP Ejendomme og PensionDanmark har netop overtaget de bygninger på Kongens Nytorv i København, der huser stormagasinet Magasin.

De to selskabers ejerandel er på 50 pct. til hver. ATP Ejendomme og PensionDanmark ejer i forvejen de tre Magasin-ejendomme i hhv. Lyngby, Odense og Aarhus.

Overtagelsen af Magasin-ejendommen på Kongens Nytorv sker derfor som en naturlig fortsættelse af ejerskabets nuværende aktiviteter. Det oplyser PensionDanmark i en pressemeddelelse.

- Vi er meget tilfredse med investeringen, der følger fint i tråd med vores fokus på større investeringer, lange lejekontrakter og sikre afkast. Vi kender lejeren Magasin/Debenhams fra vores tidligere investeringer og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, siger direktør Michael Nielsen, ATP Ejendomme.

- Investeringen i Magasin-ejendommen på Kongens Nytorv er en del af vores strategi om at investere i velbeliggende erhvervsejendomme med solide lejere med lange lejekontrakter. Medlemmerne kan se frem til et godt afkast af investeringen, som er en del af vores plan om at have omkring 10 pct. af PensionDanmarks balance investeret i ejendomme, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Sælger er Solstra Investments A/S. Den nuværende hovedlejer, Magasin, er en del af Debenhams-koncernen, som er børsnoteret i England. Debenhams havde i finansåret 2012/13 en omsætning på ca. 20 mia. kr. og driver, inklusive Magasin i Danmark, 172 stormagasiner primært i Storbritannien og Irland.

ATP Ejendomme vil stå for administrationen af ejendommen ligesom ved de øvrige tre Magasin-ejendomme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094