23948sdkhjf

Valsemøllen i strategisk bager-samarbejde

Valsemøllen og Bäko Danmark har indledt et tæt samarbejde, der skal gøre det nemmere at være dansk håndværksbager.
Både Valsemøllen og Bäko Danmark leverer bageriråvarer til de danske håndværksbagere og nu vil de i fællesskab forsøge at skabe bedre forudsætninger for den noget pressede branche.

- Konkurrencesituationen på det danske bagermarked gør det nødvendigt hele tiden at effektivisere og samarbejde for at danske bagere kan modstå konkurrencen. Derfor har vi indledt et samarbejde med Bäko Danmark. Vi har samme filosofi om, at være effektive og kunne tilbyde danske håndværksbagere de bedste produkter, forklarer Valsemøllens salgsdirektør, Lene Rasmussen, om baggrunden for det nye samarbejde.

Begge virksomheder vil fortsat have sin egen identitet, men udnytte hinandens kompetencer. Salgsorganisationerne vil således arbejde tæt sammen om at løse bagernes daglige opgaver på den nemmeste og mest effektive måde.

- Hvis ikke der etableres forpligtende samarbejder i den danske bagerbranche, så vil den danske håndværksbager få større og større udfordringer med at kunne modstå konkurrencen. Det ville også være ønskeligt om danske håndværksbagere var mere opmærksomme på at få leveret fra de leverandører, som udelukkende arbejder for dem, tilføjer salgsdirektør i Bäko Danmark, Poul Erik Pedersen.

Både Valsemøllen og Bäko Danmark vil fremover operere og levere på samme måde som i dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081