23948sdkhjf

Chefer indtager Jysk på Amager

Den 4. og 5. februar er der nye ansigter at finde i Jysk-butikken på Amager, når cheferne skal passe butikken.
De faste medarbejdere har vundet årets konkurrence og afholder sammen nogle velfortjente fridage. Imens passer cheferne butikken.

Jysk på Amager har vundet årets konkurrence i Jysk. De er den Jysk-butik i Danmark, der har haft den største fremgang i omsætningen og højeste kundevækst i december 2013.

De faste medarbejdere i butikken kan derfor fejre sejren og nyde førstepræmien, der består af to velfortjente betalte fridage med afslapning og socialt samvær. Alt sammen betalt af Jysk. Mens de er væk bliver butikken passet af ledergruppen.

- Vi satte os et mål om, at vi ville vinde konkurrencen – at det så lykkedes, er jo bare et bevis på, at det vi gør, er det rigtige, siger en stolt butikschef, Cim Brun-Poulsen.

Medarbejderne i Jysk-butikken på Amager skal nyde sejren i Lalandia i Rødby. Dog går turen først med færgen til Tyskland, så der er de helt rette forudsætninger og forsyninger til nogle hyggelige dage. Og Cim Brun-Poulsen glæder sig:

- Det bliver dejligt at få et par afslappende dage sammen i godt selskab med sine kolleger og få nogle sjove oplevelser sammen uden for butikken – det er helt sikkert med til at styrke sammenholdet.

God læring
Mens medarbejderne holder fri, passes butikken af den danske ledergruppe, som blandt andet består af den danske Country Manager, HR Manager og Develop Manager. For cheferne bliver det en anden virkelighed, de kommer ud i.

- Vi får en fornemmelse af, hvad der rører sig ude i butikken. Og vi lærer helt sikkert en masse ved at være ude i en butik i to dage – og vi får altid ny viden med hjem, som vi kan arbejde videre med, siger Country Manager for Jysk Danmark, Bo Andersen og tilføjer, at der selvfølgelig også bliver en masse sjov og en ny konkurrence:

- Jeg giver kage til alle de butikker, der får bedre salgstal end ledelsen i de to dage, vi passer butikken på Amager.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265