23948sdkhjf

Møbelfusion styrker - og lukker butikker

Det nye Hebru bliver en del af en ny kæde, når kæderne Danbo Møbler og Smag & Behag lægges sammen. Sammelægningen betyder, at møbelforretningen Smag & Behag lukker i Rødekro.
Efter at møbelforretningerne Smag & Behag har fusioneret deres butikker i Haderslev og Gråsten med kæden Danbo Møbler, er de blevet styrket og har fået et udvidet sortiment. Det skriver JydskeVestkysten.

Efter i syv år at have været med i Smag & Behag-kæden har Stefan Kristensen, der ejer af Det nye Hebru i Haderslev, Rødekro og Gråsten, valgt at gå med i den nye kæde.

Kæden er primært en sammenslutning af Smag & Behag og Danbo forretninger. Den omfatter knap 50 møbelbutikker over hele landet.

Butikken i Rødekro lukker, da den er lille til at føre hele Hebru's varesortiment.

- Den lejede jeg og min kone i 2009. Den har en helt suveræn beliggenhed og derfor gør det naturligvis ondt, at vi nu bliver nødt til at lukke den. Butikken er desværre for lille til det nye set-up. Til gengæld kan vi styrke butikkerne i Haderslev og Gråsten, da vi bliver ene om at repræsentere kæden i den østlige del af Sønderjylland, siger direktør Stefan Kristensen ifølge JydskeVestkysten.

Ophørsudsalg i butikken i Rødekro begynder den 6. februar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235