23948sdkhjf

Coop åbner bank

Mandag åbnede Coop en bank i 1.200 dagligvarebutikker landet over.
De 1,4 million medlemmer af Coop kan nu ordne en lang række bankforretninger nemmere og billigere end hidtil.

I Coop Bank kan de alle oprette en gratis lønkonto, en gratis netbank og mobilbank samt få et gratis Visa/Dankort. Der er mulighed for indlånskonto med gode renter og det bliver muligt at søge om at låne penge i form af en kassekredit på op til 20.000 kr., og om at få et Mastercard kreditkort, som man kan betale gebyrfrit med i alle Coops butikker MasterCard kreditkort tilbydes uden oprettelses- eller årlige kortgebyrer og der kan opnås rentefri kredit i op til 6 uger.

I de 1200 butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma kan man nu sætte op til 4.000 kr. ind på sin konto ad gangen og man kan hæve op til 4.000 kr., under forudsætning af, at butikken har tilstrækkelig kassebeholdning. Det foregår helt enkelt ved kassen på samme måde, som når man betaler for sine varer.

- Vi opfylder et ønske fra vores medlemmer om at gøre deres dagligdag lidt nemmere og lidt billigere. Det gør vi ved at tilbyde de mest almindelige bankydelser gebyrfrit og ved at give medlemmerne mulighed for at sætte penge ind, hæve og afhente frankerede kuverter i deres lokale butik, så kunderne kan indsende girokort til Coop Bank, siger adm. direktør Allan Nørholm, Coop Bank.

Grunden til, at det er muligt at tilbyde medlemmerne bankydelser uden gebyrer og med gode renter er, at banken drives med ekstremt lave omkostninger. Her er ikke udgifter til et stort hovedkontor eller et net af filialer. Coop Bank er først og fremmest en internetbaseret bank, der koncentrerer sig om enkle og gennemskuelige produkter, som er dem de fleste almindelige forbrugere har behov for i deres dagligdag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219