23948sdkhjf

CrossEyes åbner i Bryggen

Brillekæden CrossEyes åbnede mandag en ny og anderledes butik i Bryggen i Vejle.
- Vi var vokset ud af vores lille sidegade butik og Bryggen stod med en kanon mulighed. Centret har en klar holdning til hvor de vil hen og hvilket image de vil give Bryggen - Vi følte vi passede ind i denne strategi. Vi mener også, Bryggen ligger i den mest interessante ende af Vejle by med de ændringer, der kommer til at ske de næste år, siger Søren Møller til RetailNews.

Den nye butik i Bryggen er ifølge Søren anderledes og har kant og skiller sig ud fra andre brillebutikker i Norden.

- Vores butik er helt åben uden nogle former for afskærmning. Det skal vise og afspejle vores åbne og gennemsigtige koncept, samt at vi har briller til alle i alle aldre. Vores klassiske custommade indretning skiller sig ud fra alle andre brillebutikker i Norden, og vi har suppleret Bryggen butikken med helt special lavet artwork, der fylder hele endevæggen, udtaler han.

- Vi har helt sikkert også kant i brillebranchen på den måde, vi approacher vores kunder - den hvide optikerkittel er smidt, og man får den helt ærlige mening. Vi ejer vores egen supply chain, og vores optikere og personale er derfor ikke presset til at sælge det ene frem for det andet på baggrund af leverandørrabatter osv. Vi har designet konceptet for at indeholde alt det bedste for kunden. Det handler kun om at få taget en grundig og god synsprøve samt finde det stel, man vil have - prisen står på væggen, og den lyver ikke, fortsætter Søren Møller.

Den nye butik er 50 kvm. og indeholder blandt andet et stort synsprøverum. I butikken står butikschef Freddie Hommel Andreasen samt optiker Torsten Torsten Duedahl Jensen.

CrossEyes er nu oppe på syv butikker. Seks af dem ligger i Danmark, mens kæden åbnede sin første butik i London i januar i år.

CrossEyes åbner desuden tre nye butikker i Danmark i 2014 samt én mere udenfor Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077