23948sdkhjf

Skuffet FDIH: Netbutikker og forbrugere betaler prisen for unødvendig EU-købelov

Europa-Parlamentet godkendte desværre CESL. Forbrugere og netbutikker skal betale øgede omkostninger ved den unødvendige lov, hvis ikke Rådet stopper loven, mener FDIH og Ecommerce Europe.
Forbrugere og netbutikker vil betale omkostningerne ved unødvendig lov, hvis ikke Rådet med de europæiske regeringer stopper loven. prisen

Europa-Parlamentet har vedtaget den fælles, frivillige EU-købelov. CESL - Common European Sales Law. Ecommerce Europe og den europæiske forbrugerorganisation BEUC arbejdede til det sidste for at få medlemmerne af Europa-Parlamentet til at forkaste loven, ligesom Dansk Erhverv, Forbrugerrådet TÆNK og FDIH sammen opfordrede de danske europa-parlamentarikere til at stemme imod.

Desværre gik det ikke, som vi håbede.

- Vi tager resultatet af afstemningen til efterretning, men i FDIH er vi skuffede, og vi deler Ecommerce Europes bekymring for de øgede omkostninger til overholdelse, den administrative belastning og ikke mindst den usikkerhed, CESL vil fremtvinge i forholdet mellem forbrugere og netbutikkerne, siger Henrik Theil, Public Affairschef i FDIH og medlem af Ecommerce Europes stående udvalg for rammevilkår for e-handel,eRegulation Working Committee.

Ecommerce Europe, hånd i hånd med forbrugerne, håber derfor, at Rådet vil standse denne unødvendige lov. I stedet skal kræfterne bruges på løsninger, der virkelig kan øge forbrugernes tillid og dermed støtte e-handel inden for EU.
Læs mere om: FDIH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08