23948sdkhjf

Fagprøve i Matas om nordiske produkter

Karoline Jensen, 21 år, er i gang med sin fagprøve hos Matas i Danmarksgade i Frederikshavn.
Hun har valgt at arbejde med New Nordics produkter. Det er skandinavisk kosttilskud, der er fremstillet i Sverige, Norge og Danmark.

New Nordic sætter samtidig fokus på miljøet. For eksempel er emballagen fremstillet af genbrugsmaterialer.

- Jeg har valgt at koncentrere mig om helseafdelingen, da jeg synes det er et rigtigt spændende emne, samtidig med at det er en udfordrende afdeling i Matas. Det er et område, der kræver megen viden for at kunne hjælpe og rådgive kunderne på bedste vis, forklarer Karoline Jensen.

- Vi har mange kunder, der spørger efter New Nordics produkter og gerne vil høre mere og prøve de forskellige produkter. Der er hjælp at hente til de småskavanker, som mange render rundt med. Jeg vil gerne komme kunderne i forkøbet og hjælpe dem med at blive inspireret.

Det er et brand som kan hjælpe alle personer i alle aldre med at få en sund krop indefra.

Fra mandag den 31. marts til og med søndag den 6. april vil der være inspiration at hente og der vil være udstillinger i butikken.

- Hver dag vil der være mulighed for at deltage i en konkurrence om et af de spændende produkter fra New Nordic, fortæller Karoline Jensen.

Når elevtiden er slut til august er Karoline Jensen klar til at gå nye veje. Til september begynder hun, der bor i Skagen, som lægesekretærelev på Århus Universitetshospital. Hun håber fremover at kunne gøre brug af sin viden om og interesse for helseområdet, der for eksempel også omfatter naturlægemidler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203