23948sdkhjf

Sinnerup vil være landsdækkende

Med en fin efterspørgsel i webshoppen fra det sjællandske, tager bolig- og interiørkæden Sinnerup nu springet og åbner sin første butik på Sjælland.
Bolig- og interiørkæden Sinnerup har indtil nu kun været at finde i Jylland, på Fyn og i Tyskland. Til næste forår åbner man første butik på Sjælland, nærmere betegnet i GalleriA-centeret i Vanløse, der dog stadig er under opbygning, oplyser Detailfolk.dk.

- Vi skal være landsdækkende, og kan se på web at der er fin efterspørgsel fra Sjælland, siger direktør Lars Sinnerup til detailfolk.dk.

Den rigtige placering
Sinnerup har tidligere forsøgt at åbne op mod Sjælland, men har ikke kunnet finde den helt rigtige placering. Det er lykkedes nu med butikken i GalleriA-centeret, og her er det tre ting, der trækker.

Lars Sinnerup håber, at den nye metrolinje og at GalleriA-byggeriet i sin helhed vil trække nye kunder til - samtidig er man blevet mødt med forståelse for de ønsker bolig- og interiørkæden havde til de fysiske rammer.

Familieforøgelse
Med den første sjællandske butik i støbeskeen øjner Lars Sinnerup muligheder på det sjællandske marked og er ikke afvisende overfor at der hurtigt følger flere nye butikker.

Han understreger dog, at man ikke nærer noget ønske om at ligge på hvert gadehjørne, da han vil fastholde den unikke og differentierede oplevelse det er at besøge Sinnerup.

Sinnerup har i dag en webshop og 11 butikker - heraf to syd for grænsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094