23948sdkhjf

Nyt butiksområde godt på vej i Tilst

Opførelsen af et nyt butiksområde ved Viborgvej i Tilst er nu godt undervejs. Det betyder, at byggemarkedskæderne Silvan og Jem & Fix åbner nye afdelinger i Tilst ved Aarhus sidst på efteråret.
Butiksområdet i Tilst har været undervejs siden starten af 2013 og vil blive opført i 3 etaper. Den første etape omfatter de to byggemarkeder, Silvan og Jem & Fix, som vil stå klar sidst på efteråret i år.

Den nye Jem & Fix-butik på stedet får et areal på 1.000 m². Silvan-butikken bliver på 2.600 m² samt en stor drive in afdeling med træ- og haveprodukter på 2.700 m². Begge butikker får derudover egne varegårde. Lokalplanen for området, som blev vedtaget i december 2013, åbner op for opførelse af yderligere 6.000 m² (bruttoetagemeter). Ligeledes kan der etableres flere butikker med pladskrævende varegrupper og op til to restauranter samt et tankanlæg.

Det nye butiksområde ligger med høj synlighed ud til Viborgvej på en tidligere gartnerigrund, tæt ved en række af de øvrige butiksområder i Tilst. For at sikre gode tilkørselsforhold etableres der nye højresvingsbaner ved de to indkørsler til butiksområdet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078