23948sdkhjf

Netto installerer elektroniske hyldeforkanter fra Delfi

Netto påbegynder test af Delfi Technologies’ Breece koncept med Displaydatas nye elektroniske hyldeforkanter. Det oplyser Delfi Technologies.
Testen vil finde sted i fem Netto butikker i Danmark og påbegyndes ved udgangen af april måned. Netto Ølby i Køge og Netto Storcenter Nord i Århus er de første to ud af de fem butikker, som har indført Breece-konceptet med de nye elektroniske hyldeforkanter.

Netto tester Breece-konceptet med henblik på, at optimere daglige processer omkring vareinformation på hylden, placering af varer og logistikflow. Det nye koncept skal være med til at forbedre informationen på hylden og bidrage til en endnu bedre oplevelse for kunderne. Samtidig skal konceptet også være med til at forenkle hverdagen for medarbejderne ude i butikkerne.

- Vi ser Breece som en dynamisk platform, der åbner op for nogle nye interessante muligheder og en lidt anderledes måde at tænke butiksdrift på. Formålet med testen er, at udfordre den måde de fleste tænker på i dag og se hvordan vi kan forbedre de daglige processer, der ligger bag informationsflowet ude i butikkerne, fortæller Martin Frost Roesgaard, driftschef hos Netto Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11