23948sdkhjf

Bolia starter forfra

Bolia genåbner nu kædens ældste butik. Med genåbningen af den grand old flagship store ønsker Bolia at sætte nye standarder for kreativ butiksindretning.
Bolia starter helt forfra. Alt er blevet revet ud og bygget op igen, med det mål at gøre Bolia`s ældste butik til Bolia`s smukkeste butik.

På torsdag kl. 10.00 genåbner Bolia sin grand old flagship store på hjørnet af Chr. IXs gade i indre København, og sætter nye standarder for kreativ butiksindretning.

Bolia`s butikskoncept ”City meets Nature” fik sidste år i London en flot finaleplads i ’World Retail Award’, og nu har de kreative igen været sat på hårdt arbejde og tænkt nye tanker for Bolia´s fremtidige butiksoplevelse. Alt dette skal etableres i de kommende internationale Bolia butikker, så dette er din chance for at få et sneaky preview.

Den nye Bolia oplevelse
Butikken er designet til at stimulere alle dine sanser med lyd, lys, duft, smag og oplevelser, samt fuldt integreret med Bolia webshoppen og en innovativ digital platform. Kontrasterne mellem by og natur, det organiske og det digitale, bliver nu trukket endnu skarpere op. Det er nemlig disse kontraster som Bolia udforsker i deres designs og som skal stå tydeligt frem i butikken.

Det er bl.a. gjort ved at trække natur ind med masser af planter og blomster, samt benytte materialerne fra kollektionen i butiksdekorationen som f.eks. massivtræ, plast og beton. Også LED er benyttet flere steder i butikken, hvor en trappe med LED lys guider en op på 1. sal. Der er også bygget to spændende lejligheder, som ligger inde i butikken.

Genåbningen fejres med 20 % på alle designs i butikken og chancen for at vinde et gavekort på 5.000 kr. og en ny designersofa, samt give-away`s og meget mere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131