23948sdkhjf

IC Company øger vækst og omsætning

Det danske modehus IC Company langer mere tøj over disken i tredje kvartal. Koncernen kan derfor melde om en stigning på både top- og bundlinje i tredje kvartal. Flere butikker kan være på vej, lyder det fra Mads Ryder.
IC Company har netop offentliggjorte regnskab for tredje kvartal. Modehuset melder om en stigning i omsætningen på 7 procent i forhold til samme periode sidste år. Omsætningen var i kvartalet 716 millioner kroner, hvor især salget i de to premium segmenter steg.

Solgte dele af forretningen fra
IC Companys annoncere i marts, at modehuset havde solgt de fire mærker, der udgjorde modehusets mid market-forretning, til konkurrerende DK Companys.

Derfor består forretningen nu af de tre premium brands Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger samt ikke-kerneforretningen bestående af Designers Remix og Saint Tropez.

Flere butikker og bedre salgssetup

- Vi skal gå dybere ind på de markeder, vi er på. Det kan være ved at åbne flere butikker eller etablere et bedre salgssetup på et givent marked, siger Mads Ryder, til Ritzau Finans ifølge epn.dk.

Fremover vil koncernens strategiske fokus udelukkende være på den fortsatte udvikling og drift af de tre Premium brands. Aftalen med DK Company forventes at være endelig den 30. juni 2014.

Modehuset fastholder forventningerne til regnskabsåret 2013/14.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125