23948sdkhjf

GuldBageren og Schackenborg sammen om ny brødserie

”Det tager et år at lave et godt brød”. Sådan lyder det fra H.K.H. Prins Joachim, der som repræsentant for Schackenborg Gods, i samarbejde med Havnemøllerne og GuldBageren, har skabt en helt ny brødserie under navnet Schackenborg Marsk.
Mange forbinder nok Schackenborg med H.K.H. Prins Joachim og hans families private bolig i Sønderjylland, men fremover lægger Godset også navn til en helt ny brødserie hos GuldBageren, nemlig Schackenborg Marsk.

Melet til brødserien kommer fra korn, der er dyrket og høstet på Schackenborg Gods. Det færdige resultat forhandles udelukkende hos GuldBageren.

- Det er vi naturligvis meget stolte af, fortæller Michael Mikkelsen, Bagermester og Kædekoordinator for GuldBageren, om det nye samarbejde.

- Det er ikke bare et kvalitetsstempel af den nye brødserie, det er også et kvalitetstempel af alle vores bagere.

Godt håndværk fra ende til anden
Schackenborg Marsk er skabt med udgangspunkt i Jord til Bord-princippet, hvor man har den gode kvalitet for øje hele vejen igennem fra korn til færdigbagt brød. Én af Schackenborg Gods’ specialer er rug, men også når det kommer til den gode brødhvede, er Godset på forkant med udviklingen med dyrkning af vårhvede, der blandes i den mere almindelige vinterhvede.

- Vi oplever, at vores kunder i højere og højere grad efterspørger specialbrød, der skiller sig ud fra mængden, og det får de her. Hver enkelt brød er formet i hånden. Det er håndværk, der kan smages, afslutter Michael Mikkelsen, der ser frem til profilere det gode brød med Schackenborg Gods i spidsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094