23948sdkhjf

Føtex indgår samarbejde med Bilka

Den lokale Føtex er blevet en del af et landsdækkende samarbejde med Bilka.dk.
Det nye samarbejde betyder, at kunderne nu kan handle på Bilka.dk og hente varerne i Føtex.

Op imod halvdelen, der shopper i Bilkas net-butik, vælger faktisk at få bragt deres varer til Føtex.

Nu kan man få sine varer leveret til sin lokale Føtex, hvis man handler på Bilka.dk. Det er Dansk Supermarked, der står bag både Føtex og Bilka, som har styrket samarbejdet mellem de to kæder. Et samarbejde, der gør det enkelt og let at få leveret alt fra cykler til plæneklippere i Føtex.

- Vores onlinebutik er blevet en af Danmarks mest populære og for at gøre det så let for alle at handle online, har vi indgået et samarbejdet på tværs af vores kæder. Det betyder, at man nu kan købe varer på Bilka.dk og få dem leveret i sin Føtex, fortæller Jørgen Klüwer, e-handelsdirektør i Dansk Supermarked.
Især er det populært at bestille cykler, havegrill og havestole på nettet og få varerne leveret i den nærmeste Føtex.

Klik-og-hent i Føtex hitter
Konceptet med at handle online og hente sine varer selv hedder ’klik-og-hent’, og det hitter i høj hos danskerne. Op imod halvdelen, der shopper i Bilkas net-butik, vælger at få bragt deres varer til Føtex.

- Handler du for over 2.000 kr. i vores web-butik, kan du få dine varer leveret gratis til din bopæl. Men du kan også vælge at få leveret dine varer til din nærmeste Føtex helt gratis – uanset hvor meget du køber for. Vi kan se, at flere og flere vælger denne mulighed, fordi man slipper for at skulle tage fri fra arbejde og vente på en fragtmand. Så kan man hente den nye plæneklipper efter arbejde eller vente til weekenden, fortæller Jørgen Klüwer fra Bilka.dk.

Online salg skræmmer ikke
Det er ikke kun, når varen skal hentes, at det er en fordel at bo i nærheden af Føtex. Skulle man fortryde købet, og varen skal retur, kan det ske ad samme vej – helt gratis. Og skulle varen være for stor til at bakse rundt med selv, er der også råd for det.

- Vi har firedoblet sortimentet af møbler og senge fra det, man var vant til fra vores varehuse, hvor vi har reduceret udvalget kraftigt. Så faktisk har vi en af Danmarks største online møbelbutikker. Men da det kan være grænseoverskridende at købe en ny sofa på nettet, tilbyder vi gratis levering og returlevering. Det er folk vant til at gøre med tøj, men vi er de første, der gør det med møbler. Det skaber en stor tryghed, at man bare kan få afhentet sin sofa inden for 30 dage uden problemer – og helt gratis. Det har kunderne taget rigtig godt imod, fortæller Jørgen Klüwer.

”To liter mælk og en elevationsseng, tak”
Er man ikke så stærk til det med online-shopping, kan man få hjælp af personalet i Føtex – ligesom man også kan betale for sine net-varer i butikken.

- Hvis man har brug for hjælp til bestilling på bilka.dk, kan man henvende sig til kundeservice i føtex. Personalet hjælper med at lave den korrekte bestilling. Og vil man undgå at betale varerne over nettet, kan det også lade sig gøre. Så betaler man bare for sin sofa eller havemøbler ved kassen enten med kort eller kontant. Så enkelt er det, lyder det fra Jørgen Klüwer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141