23948sdkhjf

Tuborgfondet belønner Ikea varehuschef

Varehuschefen i Ikea Gentofte, Mads Kristensen, har vundet Tuborgfondets Retail Award for sit arbejde med udvikling af medarbejderne og det 21.000 m2 store varehus.
Hvert år uddeler Tuborgfondet i samarbejde med ZBC DetailGruppen, Retail Award til seks af landets mest entusiastiske og forandringsskabende butikschefer og varehuschefer.

Blandet dem der har udmærket sig til dette års pris, er Ikea Gentoftes varehuschef, Mads Kristensen. Han har netop modtaget prisen for sit store arbejde med at udvikle varehuset og motivere de knap 400 medarbejderne.

- Jeg er utrolig glad for at blive anerkendt for mit og mine kollegaers arbejde med denne her pris. Det betyder rigtig meget for mig, og giver endnu mere blod på tanden til at fortsætte arbejdet med at forbedre kundetilfredsheden og udvikle mine medarbejdere. Uden de ansatte i varehuset ville dette slet ikke være muligt, så en kæmpe tak skal også lyde til alle dem for deres engagement og hårde arbejde, siger Mads Kristensen.

Noget af det Mads Kristensen blandt andet har arbejdet med er introduktion af nye serviceydelser og værktøjer, der både bidrager til at skabe en bedre arbejdsplads og give vores kunder en bedre oplevelse. Heriblandt træning af medarbejderne der gennem spil og ’wall of fame’ sætter fokus på mødet med kunden og værktøjet ’Happy or Not’, som kan måle kundetilfredsheden her og nu.

- I Mads’ arbejde afspejles det, at han tør at udfordre de eksisterende arbejdsgange og gribe tingene anderledes an. De redskaber og arbejdsgange som Mads har udviklet, er noget der kommer til at brede sig til resten af landets Ikea-varehuse, mener Dennis Balslev, adm. dir. for Ikea Danmark.

De seks prismodtagere bliver belønnet med en studietur til Shanghai for at opleve detailhandel i verdensklasse samt en iPad.

Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af de største interessenter i dansk detailhandel, ZBC DetailGruppen, Dansk Handelsblad, Retail Institute Scandinavia, Dansk Detail og Dansk Erhverv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095