23948sdkhjf

Irma.dk udvider distribution

Coops online supermarked skal forstærkes med udvidet distribution. Derfor kan danskerne nu også få leveret Irma-varer direkte til sommerhuset.
Som noget nyt bliver det muligt at få leveret friske Irma-varer direkte i sommerhuset, når man i de kommende uger flytter på landet.

Irma.dk leverer ekstraordinært alle lørdage i sommerferien fra nu til den 9. august. Lørdag er valgt, fordi det traditionelt er skiftedag i sommerhusområderne. Til størstedelen af de sjællandske feriesteder kan man nu bestille varer, så man slipper for at skulle ud og købe ind som det første, når man ankommer

- Rigtig mange af vores kunder tager på landet i sommermånederne. Det kan vi mærke både i de fysiske butikker og på Irma.dk. Vi tror, at mange savner deres Irma-varer, og gerne vil bruge ferien på at slappe af med familien frem for at bruge tiden på at gå i butikker, siger kommerciel direktør Jesper Wacherhausen, Irma.dk

Kraftig vækst
Irma.dk, der er Coops online supermarked, hvor kunderne kan købe deres dagligvarer og få dem leveret til døren, er inde i en kraftig vækst med en stigning i salget på cirka 80 procent i år. Målet er, at denne vækst skal fortsætte de kommende år, og det skal blandt ske gennem udvidelse af områder, man leverer til over hele Danmark.

Tidligere i år blev distributionen udvidet, så man nu leverer 5 dage om ugen i Aarhus, og nu forbedres servicen altså med levering i de store sjællandske sommerhusområder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145