23948sdkhjf

Naturlig Helse politianmeldt

Naturlig Helse har efter Forbrugerombudsmandens opfattelse vildledt forbrugerne i sin markedsføring af abonnementer på slankepillerne ”Hybenslank”.
Forbrugerombudsmanden har derfor politianmeldt selskabet.

Naturlig Helse ApS har valgt at stoppe markedsføringen af ”Hybenslank”, efter at Forbrugerombudsmanden er gået ind i sagen. Det gjorde han efter at have modtaget klager fra en række forbrugere.

Forbrugerne oplyser, at de ikke var klar over, at de ved at bestille en vareprøve på Hybenslank via hjemmesiden samtidig indgik en løbende abonnementsaftale på slankepillerne til 800 kroner om måneden. Eller at de blev opkrævet 800 kroner for vareprøven, hvis de ikke ”fortrød” abonnementsaftalen inden 14 dage.

Det fremgik alene nederst i handelsbetingelserne, som forbrugerne skulle klikke sig ind på via et link på for at læse.

Efter at have modtaget vareprøven fik forbrugerne tilsendt endnu en pose med slankepiller samt en faktura på 1.600 kroner for vareprøven og en månedspakke med Hybenslank.

Flere forbrugere er blevet truet med inkasso, hvis de nægtede at betale fakturaen. Efter dialog med Forbrugerombudsmanden har inkassoselskabet indtil videre sat opkrævningerne i bero.

- Naturlig Helse har efter min vurdering vildledt forbrugerne i sin markedsføring af slankepillerne. Jeg har derfor valgt at politianmelde selskabet. Jeg er tilfreds med, at selskabet nu har stoppet markedsføringen af pillerne, så der ikke er flere forbrugere, der bliver vildledt, siger Forbrugerombudsmand Henrik Øe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111