23948sdkhjf

23 år og butikschef hos Netto

De seneste seks år har Helle Noppenau fra Nykøbing arbejdet i Netto. Helle Noppenau viste hurtigt lederevner og blev butikschef.
Hun har været gennem det meste først som flaskedreng, kasseassistent, lukkeansvarlig og nu butikschef hos Netto på Sydhavnsvej i Thisted.

Det blev hun 1. april i år, men det er først nu, hun mener, der er så meget ro over feltet, at hun har tid til at fortælle om, hvordan hendes hurtige karriere er blevet til virkelighed.

Faktisk har hun sprunget et par uddannelsesmoduler over for at nå så langt på så kort tid.

Butikschefen før Helle Noppenau blev syg, og så måtte hun træde til som tovholder, og det gjorde hun til både kollegernes og dagligvarekædens tilfredshed.

Faktisk så tilfredsstillende, at distriktschefen spurgte hende, om hun kunne tænke sig at blive butikschef på kædens butik på Sydhavnsvej i Thisted.

Helle Noppenau kom til Netto på Sydhavnsvej i maj i fjor, og skulle hun have fulgt den udstukne linje, havde hendes uddannelsesforløb hos Netto heddet kasseassistent, lukkeansvarlig, salgsleder, souschef og butikschef. Men Helle Noppenau har sprunget uddannelser til salgsleder og souschef over.

- Så må jeg køre baglæns for at få de moduler, siger hun entusiastisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141