23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til detailbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Borg & Bigum Danmark A/S
Rikke Larsen og Jonas Klarskov Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Borg & Bigum Danmark A/S i stedet for Glenn William Bigum og Ole Elverdam Borch (kilde: Børsen).

Borg & Bigum Danmark A/S Består af otte virksomheder, der designer, producerer og leverer profiltøj, arbejdstøj, samt jule- og receptionsgaver.

Dansk Supermarked
Kenneth Nielsen er blevet ansat som group digital director hos Dansk Supermarked.

Danske Supermarked driver næsten 1.400 butikker i fire lande.

Erik Bagger A/S
Frederik Oluf Brønnum er indtrådt i bestyrelsen og direktionen hos Erik Bagger A/S i stedet for Ib Berntsen (kilde: BIQ.dk).

Erik Bagger A/S designer brugskunst og gaveartikler.

Euromic A/S
Eric Joseph Mercantini, Frankrig, er indtrådt i bestyrelsen hos Euromic A/S i stedet for Finn Gilling Christensen (kilde: Børsen).

Euromic A/S designer kontorudstyr, tasker, rygsække og hobby-artikler baseret på licenser fra fx Disney, Marvel, Star Wars og Hello Kitty.

Imerco
Frederik Brønnum er indtrådt som administrerende direktør hos Imerco i stedet for Ib Berntsen.

Imerco er Danmarks største isenkræmmerkæde.

McDonald’s
Joachim Knudsen er med virkning fra 1. september blevet udnævnt til direktør for McDonald’s i Danmark i stedet for Stephen Shillington, der dog fortsætter som vice president for Norden.

Samtidig tiltræder Kim Trier som operations director i stedet for Jacob Stabell, der bliver forfremmet til senior franchising director i McDonald’s APMEA-region med base i Singapore.

Derudover er Tina Gath med virkning fra 1. januar 2015 blevet udnævnt til financial director i stedet for Kennet Skyggelund Wienecke, der bliver forfremmet til en nordisk position som senior business support director.

Sidst men ikke mindst er Mette Hybschmann blevet udnævnt til HR director, i stedet for Lise-Lotte Helms-Olesen, som er forfremmet til en europæisk stilling som HR director digital europe.

McDonald’s driver fastfood-restauranter i hele Danmark.

Pandora A/S
Peter Vekslund er med virkning fra 1. januar 2015 blevet udnævnt til senior vice president, head of finance hos Pandora A/S.

Pandora A/S fremstiller og sælger fremstiller håndlavede smykker i ædle metaller, tekstil og læder.

Stylepit A/S
Marc Jeilman er blevet ansat som administrerende direktør hos Stylepit A/S i stedet for Thomas Wandahl.

Stylepit A/S sælger modetøj online.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078