23948sdkhjf

Michelle får tilskud til drømmerejsen

Kop & Kande-elev fra Farsø hædret som ”årets elev” i isenkræmmer-kæden.
Michelle Dahl Pedersen, Farsø, er årets bedste Kop & Kande-elev i Danmark.

Det står klart efter weekendens Formland-messe i Herning, hvor Michelle Dahl Pedersen af Kop & Kande-direktør Peter Rønn fik overrakt førstepræmien på 5000 kroner.

Peter Rønn fremhævede blandt andet, at Michelle Dahl Pedersen i sit arbejde er meget serviceorienteret og har et stort personligt overskud til at hjælpe kunder og kollegaer.

Samtidig har hun - ifølge Peter Rønn - fantastiske samarbejdsevner. Hun er altid i godt humør og har en social og venlig tilgang til livet. Hun har en ambitiøs tilgang til sine arbejdsopgaver. Og så er ”årets elev” i øvrigt kendt for at samle folk, og med sin uhøjtidelighed får hun alle til at føle sig godt tilpas i hendes selskab.

”Kop og Kande”-kæden roser sig generelt af at have ”isenkrambranchens bedste elever”.

På den baggrund er Michelle Dahl Pedersens daglige chef, Jørgen Højrup Jensen, selvsagt ekstra stolt over, at se en af sine unge medarbejdere nå helt til tops blandt eleverne på kædens elevhold.

- Michelle er en god pige, som altid er smilende, og hun udfører sine opgaver med en perfektionistisk tilgang. Det har været en fornøjelse at udlære Michelle, og jeg er meget stolt over, at hun blev ”Årets Elev”, siger han.

Checken på de 5000 kroner må i øvrigt formodes at falde på et særdeles tørt sted hos den nyuddannede insenkræmmerelev.

Michelle Dahl Pedersen står nemlig inden længe overfor en to måneders-rejse til Caribien og Mellemamerika, inden hun til jul atter er tilbage bag disken hos Kop & Kande i Farsø.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16