23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Meny deles i to kæder

De største af købmændenes Meny supermarkeder får en overbygning og bliver Meny Gourmet ”madtempler”

Mange af købmændenes store supermarkeder skal have et vældigt løft, før de i foråret 2015 åbner som moderne fødevaremarkeder i to kædeformater Meny og Meny Gourmet. Det skriver Dansk Handelsblad.

Nogle af butikkerne fra de to ophørende kæder SuperBest og Eurospar kræver kun visuelle tilretninger, mens andre kræver mange håndværkertimer, før de lever op til kædens krav.

– Vi må erkende, at der generelt gennem årene har været underinvesteret hos den frie køb-mand, og det gør vi selvfølgelig op med nu, siger kædedirektør i SuperBest, Jørgen Nielsen, der på vej til at blive øverste chef i købmændenes snart udvidede profilhus.

Dagrofas store kommende kæde af fødevaremarkeder bliver delt i to, hvor de største over 1200 kvadratmeter får mulighed for at kalde sig Meny Gourmet, og med kædedirektørens ord bliver et ”rent madtempel til kunderne”, mens de mindre butikker får betegnelsen ”byens bedste supermarked”.

Læs mere i Dansk Handelsblad.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03