23948sdkhjf

Nu rammer ny samledille Danmark

Søndag den 12. oktober rammer ny samledille Danmark. Denne gang forsøger Lidl sig med fantasifigurer – også kaldet Stikeez, som børn kan lege og spille med.
Fra søndag den 12. oktober følger der sjove fantasifigurer med, når man handler i Lidl. Figurerne kaldes Stikeez og er små sjove figurer med sugekop, som børn kan lege og spille med. Stikeez er allerede en stor succes blandt børn i Sverige, Tyskland, Frankrig m.fl.

Jojo’er, tamagotchi’er og magic-kort. Dillerne blandt børn og barnlige sjæle har været mange og skifter hele tiden. I store dele af Europa har figurerne ’Stikeez’, som fås i Lidl, været en stor succes. Figurerne er bittesmå fantasivæsner af gummi, som børn kan lege og spille med. Den 12. oktober kommer dyrene til Danmark, og Lidl forventer noget stort af de små gummidyr.

- Stikeez har været en stor succes i mange andre lande, hvor Lidl har butikker, så vi håber også, at de går hen og bliver en succes i Danmark. Vi glæder os derfor meget til at give danske børn mulighed for at prøve de sjove figurer og lære det sjove univers at kende, siger kommunikationschef i Lidl Danmark, Rikke Brandes.

Spil og app
Hver gang man handler for 150 kr. i Lidl, får man en gratis Stikeez med i købet. I alt er der 24 forskellige figurer med hver sit særlige udtryk. Børnene kan lege med Stikeez, som de er, men det er også muligt at købe en dertilhørende spilleplade til 14,95 kr. i Lidl. Spillepladen er ligeså fantasifuld som figurerne, og man behøver ikke have alle figurerne for at kunne spille med. Derudover findes der en flot samlerpose, hvori børnene kan opbevare sine Stikeez.

Til legen med Stikeez kan børn og barnlige sjæle også lade sig inspirere online, hvor de søde fantasidyr har deres helt eget univers. Der findes også en gratis Stikeez app, hvor man skal guide Stikeez-heltene igennem fire forskellige verdener: monsterverdenen, junglen, bondegården og havet.

Kampagnen starter søndag d. 12. oktober og varer til og med 15. november 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125